Είμαστε...

AdobeStock_359003975 spy fotis video editing_1 b906cbc2-c045-4309-ad28-2b06de3ba90a._CR00970600_PT0_SX970__ emily-bernal-v9vII5gV8Lw-unsplash live-sound-engineer-life-easier (1)


Ας γνωριστούμε... (To know Us Better)

Τα τελευταία 25 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μελέτης, σχεδίασης & εφαρμογής επαγγελματικού ήχου, φωτισμού, γραφιστικών, multimedia, διαφημιστικών και διαδικτυακών εργασιών, πάντα με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχοντας σύγχρονες & αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας & αισθητικής, έχοντας ως φιλοσοφία και ως αρχή, να παρέχουμε στους πελάτες μας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, σε προσιτό κόστος. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, σε συνάρτηση με τη διαρκή επιμόρφωσή μας στις νέες εφαρμογές της ραγδαία αναπτυσσόμενης τεχνολογίας, μας καθιστούν αξιόπιστους και συνάμα ανταγωνιστικούς.

WEB AND SOCIAL MEDIA | DESIGN - ART - MANAGEMENT

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση της επιχειρηματικής σας ιδέας, εξ’ ολοκλήρου και τη μετατρέπουμε σε άρτιο, ποιοτικό & αξιόπιστο αποτέλεσμα σε πραγματικά προσιτό κόστος.

 

Η 25ετής μας εμπειρία, η τεχνογνωσία και πρωτίστως η ευελιξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, σας δίνει την δυνατότητα ποιοτικής  & αξιοπρεπούς προβολής της επιχείρησης ή του project σας σε τιμές που κυμαίνονται έως και 40% φθηνότερα από τον μέσο ανταγωνισμό!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα διαπιστώσετε, πως είμαστε όντως, η “Flexible” επιλογή για την προβολή σας.

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT SYSTEMS | MULTIMEDIA - SERVICE

Από το 1998, ειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού ήχου PA, φωτισμού και οπτικοακουστικού εξοπλισμού για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

Διαθέτουμε επίσης, επαγγελματικό στούντιο εγγραφής και πρόβας.

Σε αυτή την πορεία των 25 χρόνων, έχουμε συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, εταιρείες, δημόσιους – τοπικούς φορείς και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, που εμπιστεύτηκαν την εμπειρία και την τεχνική μας υποδομή για να καλύψουν εκδηλώσεις, συναυλίες & events.

Σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν τη σφραγίδα μας καθώς επίσης αρκετές επιχειρήσεις και ιδιώτες έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας σε εγκαίνια καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, παρουσιάσεις προϊόντων, πάρτι, εκδηλώσεις, βραβεία, μουσικές βραδιές.